Verkoop

Bent u op zoek naar hoogwaardige reinigingsmachines, landbouwmachines en grondverzetmachines? B&M Agriservice is dan de specialist voor u.

Onze specialisatie ligt hierbij op het gebied van reinigingsmachines, en we zijn er trots op om dealer te zijn van DiBO reinigingsmachines. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan, waaronder hogedrukreinigers voor zowel koud als warm water, stofzuigers, schrobmachines en tapijtreinigers. Daarnaast hebben we altijd een ruime voorraad gebruikte hogedrukreinigers van gerenommeerde merken, zoals Karcher, Waterkracht, Nilfisk en DiBO. Deze gebruikte machines worden grondig door onze vakmensen gecontroleerd, onderhouden en indien nodig gereviseerd, voordat ze worden aangeboden. Bovendien bieden we uitstekende onderhouds- en reparatiediensten, waarbij we zelfs een vervangende machine kunnen leveren. Zo kunt u blijven reinigen tijdens reparaties of storingen.

De nieuwe DiBO machines worden geleverd met fabrieksgarantie, wij kunnen deze machines bij u bezorgen.

Of u nu op zoek bent naar reserveonderdelen, reinigingsmachines, landbouwmachines of grondverzetmachines, wij staan tot uw dienst. Zoals hiervoor benoemd zijn wij vooral gespecialiseerd in reinigingsmachines en we werken graag samen met u om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Als regionale dealer van DiBO bieden we het volledige assortiment hogedrukspuiten van DiBO, dat prima geschikt is voor zowel commerciële als industriële en particuliere toepassingen. Ongeacht de omvang van uw schoonmaakproject: een DiBO machine laat elk hoekje, gaatje en oppervlak vlekkeloos achter. We hebben in ons assortiment betrouwbare modellen van topkwaliteit voor diverse toepassingsgebieden.

Naast nieuwe machines hebben we ook een uitgebreide selectie aan gebruikte reinigingsmachines beschikbaar. Al onze machines worden daarbij zorgvuldig door ons geïnspecteerd en aangepast aan uw wensen. Zo is er voor iedereen een model beschikbaar dat geheel op uw wensen aansluit.

Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte machines kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud en reparaties aan uw huidige machine.